Oplev Lissabon fra søsiden

Med Portugals historiske baggrund som en søfartsnation af kolossale dimensioner er det vel på sin plads at opleve Lissabon fra søsiden. Du skal ikke nødvenligvis følge i sporene på landets berømte opdagelsesrejsende som Vasco Da Gama, Ferdinand Magellan, Henrik Søfareren, for blot at nævne nogle, men mindre kan vel også gøre det.

Få et nyt perspektiv på Lissabon

På en sejltur på Tejo-floden gennem Lissabon kan du nyde synet af Lissabons ”skyline” med de forskellige kvarterer på byens 7 høje. Få udpeget de historiske mindesmærker og se hvordan solens stråler skinner i tagstenene på de lave huse. Bådene sejler fra april til oktober fra Cais da Princesa nær Belem-tårnet. Du passerer blandt andet Henrik Søfareren-monumentet, Jeronimusklostret og Belem-slottet inden du sejler under 25. april-broen. Vel fremme ved den store banegård og metrostation, Cais do Sodré, slutter turen.

Både dag- og aftenture

Tag turen i dagtimerne, hvor du sidder godt beskyttet for solens stråler. Du kan også tage på en aftentur med middag og dans, så du får mulighed for at se den fint oplyste by.

Læs mere og bestil billetter her.

Skal det være lidt mere vildt så kan du få en adrenalinindsprøjtning på en tur med speedbåd på Tejo-floden. Det kan godt være hjertet sidder oppe i halsen, når båden skærer sig gennem bølgerne og slår mod flodens vand. En underholdende og anderledes måde at se Lissabon på. 

Der er flere gode udflugtsmuligheder i Lissabon - se mere om udflugter her.

Oplevelser: 
Praktisk info: